Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi araçsız kalacak mı? Hürriyet cevapladı…

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hizmet araçlarının alım süreciyle ilgili bilgiler verdi. “İzmit Belediyesi araçsız kalacak mı?” sorusu da bu toplantıda cevap buldu

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hizmet araçlarının satın alınma süreciyle ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bugün bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Son olarak yaşanan tartışmaların ardından İzmit Belediye Meclisi’nde hizmet araçlarının alınması için kredi onayı çıkmıştı. Geçtiğimiz hafta İller Bankası’nda temaslarda bulunan Hürriyet, araçların alım süreciyle ilgili bilgiler verdi.

2023’E KADAR SORUN YOK

Hürriyet, araçların satın alınması için gerekli krediyi İller Bankası’nın 2023’ten önce veremeyeceğini açıkladı. Belediye hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için kredi çıkana kadar yeniden bir kiralama ihalesi yapılacak. Hürriyet, ““İzmit Belediyesi araçsız kalacak mı?” sorusunu da cevaplandırarak, Yıl sonuna kadar yaşamayacağız görünüyor. İhalemiz olduğu için. Ocaktan sonra 2023’te kalan araçlar için tekrar bir çabaya giriştiğimizde açık ihaleyi şimdiden başlatacağımızdan dolayı önlemimizi alıyoruz. Orada da yaşamayacağız gibi görünüyor.” dedi.

KREDİ ÇIKMAZSA ARAÇ SATILACAK

Hürriyet arıca araç satışı için kredi çıkmazsa arazi satılması planının güncel olduğunu ifade etti.