Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi atıl kalan inşaata bakımevi ve kurs merkezi yapacak!

İzmit Belediyesi uzun yıllardır atıl durumda kalan Yenişehir’deki bina için harekete geçti. Ak Partili Nevzat Doğan döneminden kalan inşaatı CHP’li Hürriyet, gündüz bakım evi ve kurs merkezi haline getirecek. Belediye söz konusu proje için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak.

İzmit Belediyesi uzun yıllardır atıl durumda kalan Yenişehir’deki bina için

ozel haberAk Partili Nevzat Doğan döneminden beri atıl durumda kalan Yenişehir’deki bina için İzmit Belediyesi harekete geçti. 8 yıldır herhangi bir işlemin yapılmadığı binayı tamamlamak isteyen CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet, gündüz bakım evi ve kurs merkezi yapacak. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak olan tesisin ihalesine temmuz ayında çıkılacak.

1.062 METREKARELİK ARAZİYE YAPILACAK

İzmit Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ‘Yenişehir Mahallesi çocuk gündüze bakım evi ve kurs merkezi ikmal inşaatı yapım işi’ için ihaleye çıkacak. Zemin katın üzerine 2 kat olarak inşa edilecek gündüz bakım evi ve kurs merkezi 1.062 metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek. Belediyenin çocuklar için yapacağı kreş bir yılda yapılarak teslim edilecek.

İHALESİ 9 TEMMUZ’DA

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kreşin ihalesine Destek Hizmetleri Müdürlüğü 9 Temmuz 2025 tarihinde ihaleye çıkacak. Belediyenin toplantı salonunda ve saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan ihalesini alan şirkete yer teslimi ise sözleşme imzalandıktan 5 gün sonra yapılacak.,