Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

 İzmit Belediyesi çalışanları için promosyon ihalesi Ocak’ta

İzmit Belediyesi’nde yaklaşık 2 bin çalışan için yapılan promosyon görüşmeleri ocak ayına kaldı.

İzmit Belediyesi’nde yaklaşık 2

Nazim Ozgun Erbulan 1Ekonomide yaşanan olumsuzluklar belediyelerin daha önce yaptığı promosyon anlaşmalarını eritti. Belediyeler, yeniden promosyon için bankalarla görüşmeye başladı. İzmit Belediyesi bin 893 çalışan için geçtiğimiz yıl 3 yıllığına 5 bin 500 TL ödenmesi için Yapı Kredi Bankası ile anlaşma sağlarken belediye bu yıl promosyonun revize edilmesi talebinde bulundu. Banka, revize talebini reddetmesi üzerine belediye ihaleye çıktı.

14 BİN 200 TL TEKLİF DÜŞÜK KALDI

5 Aralık tarihinde gerçekleşen ihaleye 7 banka katılırken 5 banka teklif verdi. Denizbank 2 bin 525 TL, Akbank: 10 bin TL, Halkbank: 8 bin TL, TEB: 10 bin TL, İş Bankası: 12 bin TL teklif verdi. Açık artırmada Denizbank ve Akbank ihaleden çekildiklerini açıkladı. Halkbank, TEB ve İş Bankası açık artırma turunda tekliflerine devam etti. 12’inci turda TEB 14 bin 100, İş Bankası 14 bin 200 teklif etti. 13’üncü turda TEB ihaleden çekilmesiyle en yüksek teklif İş Bankası tarafından 14 bin 200 TL olmuş oldu. İhale, düşük teklif nedeniyle iptal edildi.

“İSTEDİĞİMİZ RAKAM OLUŞMADI”

Bağımsız Kocaeli’ye konuşan yetkili sendika olan Genel-İş Sendikası Şube Başkanı Vedat Küçük yılbaşından sonra tekrar ihaleye çıkılacağını açıkladı. Küçük, “İstediğimiz rakam oluşmadığı için ikinci bir ihaleye daha çıkılacak. Rekabet oluşması lazım. Şu anda bankaların yıl sonu bütçeleri. Ocak ayında yeni bir bütçeyle rekabet daha yüksek bir noktaya çıkabilir. Ne derseniz deyin bankalar arası rekabet oluşmadığı sürece belli bir noktada kesiliyor” dedi.