Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi Çınar Akademi’de kabul kurum sınavı gerçekleşti

İzmit Belediyesi Çınar Akademi’de kurum kabul sınavı 11-12 Mart tarihlerinde tamamlandı. Heyecanları yüzlerinden okunan öğrenci ve veliler, eğitimin ücretsiz ve kaliteli olduğundan dolayı İzmit Belediyesi Çınar Akademi’de eğitim almak istediklerini söylediler

İzmit Belediyesi Çınar Akademi’de

İzmit Belediyesinin eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına hayata geçirdiği Çınar Akademi’de Şubat ayında yapılması planlanan kurum kabul sınavı, ülkemizde yaşanan deprem felaketleri sonrası 11-12 Mart tarihlerine ertelenmişti. 10 Mart tarihinde tamamlanan başvuruların ardından kurum kabul sınavları 11-12 Mart tarihlerinde Çınar Akademi’de gerçekleşti. Mehmet Ali Paşa Mah. Demokrasi Bulvarı, 71/1 adresinde yapılan sınava giren öğrencilerin, sınav sonuçlarına göre İzmit’in yeni eğitim markası Çınar Akademi’de eğitim almaya hak kazanacak.

DURSUN, “SONUÇLAR SMS İLE İLETİLECEK”

Kurum kabul sınavı öncesinde açıklamalarda bulunan İzmit Belediyesi Çınar Akademi Kurum Müdürü Burcu Dursun, “11 ve 12 Mart tarihlerinde yaptığımız kurum kabul sınavına 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizi davet ettik. Bu sınav sonuçları, önümüzdeki hafta velilerimize SMS ile iletilecek. Sınavda kazanım eksiğine göre sıralama gerçekleşecek. Kazanan öğrencilerimiz ile birlikte Ağustos ayının ikinci haftasında eğitime başlayacağız.

“EN BÜYÜK AMACIMIZ VELİLERE KATKI SAĞLAMAK”

Bir hızlandırma programı gerçekleştireceğiz. Ardından okulların açılması ile birlikte normal eğitime devam edeceğiz. Okulların açılması ile birlikte hafta sonu ve hafta içi öğrencilerimize eğitim vereceğiz. Öğrencilerimizin aldığı bu eğitim tamamen ücretsiz olacak. Aynı zamanda öğrencilerimize kaynak kitap desteği verip ücretsiz deneme sınavları gerçekleştiriyoruz. Velilerimize katkı sağlamak en büyük amacımız” dedi.

ULTANIR, “BAŞKAN HÜRRİYET’İN BU UYGULAMASI ÇOK DEĞERLİ”

İzmit Belediyesi Çınar Akademi’de çocuğunun eğitim almasını isteyen öğrenci velisi Sevda Ulutanır, “Çınar Akademiyi oğlumun arkadaşlarından duydum. Sonra araştırmaya başladım. Ardından oğluma da bu hizmeti anlatarak sınava başvurmak istedik. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yaptığı uygulama bizim için çok değerli. Dershane ücretleri çok yüksek. İzmit Belediyesi Çınar Akademi’nin ücretsiz olması velilerin avantajı oluyor. Buradaki en büyük özellik, çocukların sınav ile alınması. Çocukların kapasitesi belirleniyor. Bunlar benim için değerli özellikler” dedi.

PEHLİVAN, “ÇINAR AKADEMİYİ TERCİH ETTİK”

Bir diğer öğrenci velisi Canan Pehlivan ise, “Çınar Akademiyi, Fatma Hanım’ın düzenlediği lansman gecesi ile tanıdık. Güzel bir platform. Kızım sınava girmek istedi ve biz de destek olduk. Eğitimde fırsat eşitliği sağlandığı için İzmit Belediyesi Çınar Akademiyi tercih ettik. Kızımın kaliteli bir eğitim almasını istiyoruz ve onun için buradayız” diye konuştu.

GÜNER, “UMARIM KAZANIRIM”

Üniversiteye hazırlanan Saime Deniz Güner, “Bu yoldan geçerken Çınar Akademiyi gördüm ve anneme buraya katılmak istediğimi söyledim. Ardından başvuru yaptım. Sınavım gayet iyi geçti, umarım kazanırım. Çınar Akademinin ücretsiz olması benim için çok büyük bir avantaj” dedi.

AKAR, “BURADA EĞİTİM GÖRMEK İSTİYORUM”

İzmit Belediyesi Çınar Akademi’de eğitim almak isteyen Azra Esra Akar, “Kuzenim burada eğitim alıyordu. İzmit Belediyesi Çınar Akademi’nin iyi bir yer olduğunu söyledi ve buraya gelmem için bana öneride bulundu. Ben de sınava başvurdum. Sınavım çok iyi geçti. Umarım kazanırım. Burada eğitim görmek istiyorum. Dershane fiyatları çok fazla. Buranın ücretsiz olması bizim için büyük avantaj” diye konuştu.

AYTAÇ, “ÜCRETSİZ OLMASI AVANTAJ”

Bir diğer üniversite hazırlık öğrencisi Kayra Aytaç ise, “Üniversiteye hazırlanıyorum. İzmit Belediyesi Çınar Akademiyi anneme arkadaşları tavsiye etmiş. O da bana sınava girmem konusunda tavsiyede bulundu. Ben de başvuru yaparak sınava katıldım. Sınavım oldukça güzel geçti. Buranın ücretsiz olması büyük avantaj” dedi.