Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi iş ilanları yayınladı: seramik, parke, inşaat ve park yapım ustaları alacak

İzmit Belediyesi 2022 iş ilanları yayınlandı. Belediye, seramik, parke, inşaat ve park yapım ustaları için iş ilanı duyurusu yaptı. İşte iş ilanları şartları ve başvuru tarihleri

İzmit Belediyesi 2022 iş

İzmit Belediyesi güncel iş ilanları için duyuru yaptı. İzmit Belediyesi belediyenin iştiraki olan BEKAŞ bünyesinde çalıştırılmak üzere seramik, parke, inşaat ve park yapım ustaları için iş ilanı duyurusu yaptı.

SERAMİK USTASI, PARKE USTASI, İNŞAAT USTASI İŞ İLANI

İzmit Belediyesi iş ilanı çerçevesinde BEKAŞ bünyesinde Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere geçici süreli (5 Ay 29 Gün) istihdam edilmek üzere, “Seramik Ustası, Parke Ustası, İnşaat Ustası” alımı yapacağını açıkladı. İzmit Belediyesi tarafından iş ilanına dair yapılan açıklamada, “Kurumumuz bünyesinde görev alabilecek, aşağıdaki niteliklere sahip “Gülümseyen” ve “İzmit’i çok seven” çalışma arkadaşları arıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Izmit belediyesi is ilani

İZMİT BELEDİYESİ PARK YAPIM USTASI İŞ İLANI

İzmit Belediyesi iştiraki BEKAŞ bünyesinde yayınladığı iş ilanı çerçevesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere geçici süreli (5 Ay 29 Gün) istihdam edilecek park yapım ustaları alınacağını açıkladı. İzmit Belediyesi tarafından iş ilanına dair yapılan açıklamada, “Kurumumuz bünyesinde görev alabilecek, aşağıdaki niteliklere sahip “Gülümseyen” ve “İzmit’i çok seven” çalışma arkadaşları arıyoruz” ifadelerine yer verildi.

İZMİT BELEDİYESİ İŞ İLANI BAŞVURU TARİHLERİ

Personel alımı için müracaatlar 17.08.2022 – 22.08.2022 tarihleri arasında kariyer.izmit.bel.tr adresine online olarak yapılacak olup, tüm kriterlerin eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir. İstihdam Birimi iletişim:0262 318 00 00 (Dâhili:2445/2446/2447/2448)