Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi kreşi tamamlıyor..!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in seçim vaadi olan çocuk kreşi sonunda hayata geçiyor. İlk kreş inşaatı Yeşilova Mahallesi’nde tamamlanıyor.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

31 Mart seçimlerinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in vaatlerinden biri çocuk kreşi idi. Hürriyet başkan seçildikten sonra kreşle ilgili AKP Grubu’nun çeşitli engelleriyle karşılaştı. Adeta Hürriyet’in hiçbir vaadini yerine getirmemesi için çabalayan AKP Grubu’na rağmen Hürriyet sözünü tuttu.

SÖZÜNÜ TUTTU

Özellikle okul öncesi çağda çocuk sahibi olan annelere büyük kolaylık sağlayacak ve çocukların da her anlamda gelişimlerine kattı sunacak kreş projenin ilki ise Yeşilova Mahallesi’nde hayat buluyor.

İNŞAAT SÜRÜYOR

Yeşilova Mahallesi Pembe Sokak’ta inşaatı hızla yükselen Gündüz Bakımevi ve Sağlık Ocağı binasının 3 kattan oluştuğu, inşaat çalışmalarının da hem Hürriyet hem de belediye yetkililerince sürekli olarak takip edildiği gelen bilgiler arasında.

YENİ DÖNEMDE FAALİYETTE

İzmit Belediyesi inşaat çalışmalarını tamamlamak için yeni bir ihaleye çıktı. İzmit Belediyesi Yeşilova Çocuk Gündüz Bakımevi ve Sağlık Merkezi İkmal İnşaatı Yapım İşi için ihale 4 Nisan’da gerçekleştirilecek. Yaz aylarının ortasında inşaatın tamamlanması ve 2020-2021 eğitim öğretim döneminde kreşin faaliyete geçmesi bekleniyor.