Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi meclisi olağanüstü toplanacak

İzmit Belediye Meclisi bugün olağanüstü toplanacak. Mecliste 4 gündem maddesi görüşülecek.

İzmit Belediye Meclisi bugün

İzmit Belediye Meclisi bugün olağanüstü toplanacak. Araç satın alınması için kredi kullanılması ve söz konusu kredi kullanımı için belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yetki verilmesi konularının görüşüleceği mecliste Ak Parti ve MHP Grubu ile CHP ve İYİ Parti grubu arasında tartışma yaşanması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere Cumhur İttifakı söz konusu araçların satın alınması için kredi kullanım yetkisi vermemiş, İzmit Belediyesi söz konusu yetkiyi alamadığı için araç kiralama ihalesine çıkmıştı. Ancak bu ihale sonucu hala KİK tarafından onaylanmadığı için belediyede büyük bir araç sorunu baş gösterdi.

İZMİT BELEDİYESİ OLAĞANÜSTÜ MECLİS GÜNDEMİ ŞÖYLE;

1 -Yoklama

2- 06.09.2022 tarihli tutanak özetinin okunması.

3- Taşıt ve İş Makinası satın alınması ve Finansmanında kredi kullanılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 19.09.2022 tarih ve 3425 sayılı yazısı.

4- Hizmet araçları olan taşıt ve iş makinası satın alınması ve Finansmanında kullanılmak üzere Mülkiyeti Belediyemize ait olan taşınmazların 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/e maddesine istinaden, satışının yapılması hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 19.09.2022 tarih ve 4993 sayılı yazısı.