Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi, suç duyurusunda bulundu!

İzmit Belediyesi Kocaeli Şehir Hastanesi’ndeki Tavştantepe’de yaşananlarla ilgili olarak suç duyurusunda bulundu. 

İzmit Belediyesi Kocaeli Şehir

İzmit Belediyesi personelleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personelleri arasında yaşanan olayın yankıları etkisini sürdürüyor. Kocaeli Şehir Hastanesi’ndeki bölgede bir çalışma nedeniyle karşı karşıya gelen iki belediyenin çalışanları arasında çıkan arbedenin ardından İzmit Belediyesi suç duyurusunda bulundu.

“BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ TARAFINDAN SALDIRIYA UĞRADI”

İzmit Belediyesi’nden yapılan açıklamada; ” İzmit Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından saldırıya uğrayan emekçileri için suç duyurusunda bulundu.  İzmit Belediyesi, Tavşantepe Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine Şehir Hastanesi bağlantı yolunda iyileştirme, aydınlatma ile merdiven çalışması yapmış ve vatandaşların hastaneye ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla hafta sonu aynı yolda asfalt çalışması planlandı. İzmit Belediyesi emekçileri hazırlık için gittikleri yolda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından alana alınmadı ve fiziki saldırıya uğradı.

İzmit Belediyesi, söz konusu olay ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Çalışanlarının mağdur edildiği olayla ilgili hemen aksiyon alan İzmit Belediyesi, çalışanına yapılan hiçbir haksızlık ve saldırıyı kabul etmeyeceklerini belirtti” ifadelerini kullandı.