Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi yine genel başkanla açtı!

Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM) İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla açıldı. Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çınar Çocuk Evi açılışında ağırlayan İzmit Belediyesi yine bir açılışını genel başkan eşliğinde yapmış oldu.

Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM)
zmit Belediyesinin girişimci kadınlara mentörlük ve danışmanlık yapacağı, çeşitli eğitimlerle güç katacağı ‘Kadın Girişimciler Merkezi’ (İZGİM) İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla açıldı. Açılış törenine CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve partililer yoğun ilgi gösterdi. Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çınar Çocuk Evi açılışında ağırlayan İzmit Belediyesi yine bir açılışını genel başkan eşliğinde yapmış oldu. Kadınların iş hayatında gelişmesine ve büyümesine yardımcı olarak hayata daha güvenle bakmalarını isteyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in özel önem verdiği İZGİM’de çeşitli ekonomik destekler sunularak kadınlar üretime teşvik edilecek.

BENZERSİZ ÜRETİM MERKEZİ

Sosyal ve hukuksal desteğin de sağlanacağı İZGİM’de kapasite güçlendirme eğitimleriyle kadınların ekonomik hayata katılımı arttırılacak. Yenilikçi girişimcilik, iş yönetimi, eğitim, uygulama, destek ve danışmanlık hizmetlerinin verileceği Kadın Girişimcilik Merkezi, Mehmet Ali Paşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:59’da toplam bin 135 metrekare alan üzerinde bodrum ve çatı katı dahil 5 kat olarak hazırlandı.

ATÖLYELER GÜÇ KATACAK

Kadın Girişimciler Merkezi’nin bodrum katında; spor salonu ve çocuk oyun odası, zemin katta; ofis, etüt odası ve çocuk kütüphanesi ile mutfak, birinci katında; mum-sabun-tokat baskı atölyeleri, mozaik atölyeleri, seramik-çini atölyesi, keçe atölyesi ve hediyelik eşya atölyesi, ikinci katında; makrome atölyesi, su kabağı atölyesi, deri atölyesi ve takı tasarım atölyesi, çatı katında ise; gebe eğitim sınıfı, diyetisyen ve psikolog hizmetleri sunulacak.

KADINLAR PATRON OLACAK

Genç ve yeni kadın işletmecilerin kendini geliştirebileceği Kadın Girişimciler Merkezi’nde ekipman, yönetim, mali kaynaklara erişim, ortak ofis hizmeti ve mentörlük desteğinin yanı sıra çok sayıda atölye ile teknik destek verilecek. Kadınları iş yaşamına hazırlayacak olan sosyal ve teşvik merkezinden yolu geçen kadınların işletme sahibi olması, işletmelerini rahatlıkla idare edebilmesi, evinden çalışan kadınların ise katma değeri yüksek ürün üretebileceği atölyeler açması planlanıyor.