Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’nde iş barışını bozacak anket!

İzmit Belediyesi yönetimi, tartışılacak bir anket çalışması yaptı. Tüm çalışanlara dağıtılan ankette arkadaşlarını ve müdürlerini şikayet ettirecek soruların olması rahatsızlık yarattı.

İzmit Belediyesi yönetimi, tartışılacak
SEBO İMZA

İzmit Belediyesi’nde çalışanlara yönelik bir anket çalışması yapılıyor. Belediyedeki genel işleyiş ve hizmetlerin daha iyi ilerlemesi için yapıldığı ileri sürülen anket çalışmasında, çalışanlara müdürleri, amirleri ve çalışma arkadaşlarını şikayet edecek sorular yöneltildiği görüldü. Bir çeşit fişlemeyle eş değer bu anket, çalışanlarda büyük huzursuzluk yarattı.

ÇALIŞMA ARKADAŞINI ŞİKAYET ET ŞIKKI!

Anket sorularında, “Müdürlüğünüzde işini savsaklayanlar, zamanında ve tam olarak yapmayanlar var mıdır?” gibi iş barışını bozacak soruların yer aldığı görüldü. Öte yandan çalışanların çalışma arkadaşlarının isimlerini yazması için de alanlar bırakıldığı görüldü. Çalışanlardan kendi isimlerini yazmamaları istense de çalıştığı bölümü yazmaları gerektiği bildirildi.

KİŞİLER ARASI HUSUMET VE BİLİNÇLİ YIPRATMA İHTİMALİ GÖZARDI EDİLİYOR

Az sayıda çalışanı olan müdürlüklerde bu anketin iş barışını bozacağı düşünülmeden hareket edildiği görüldü. Yine “Müdürlüğünüzde çalışmaktan kaçan, iş yapmak istemeyen, işleri ağırdan alan, zaman doldurmaya çalışan kişiler var mı?” sorusu da soruldu. İş yerinde kişiler arası husumetin olabileceği ve bilinçli olarak bir çalışanın suçlanabileceği seçeneği görmezden gelinerek hazırlanan bu anketin ne gibi sonuçlar doğuracağı merak ediliyor.

“BAŞKANDAN MEMNUN MUSUNUZ?”

Anketin son sorusunda ise “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’ten memnun musunuz?” sorusu yöneltildi. Çalışanlar üzerinde psikolojik baskı doğuracağı aşikar olan bu sorunun sorulması da herkesi şaşırttı.

İŞTE O ANKETTEN BAZI SORULAR