Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’nde sürgün iddiası!

CHP’li İzmit Belediyesi’nde görev yapan temizlik işleri amirlerinden Mustafa Kabak uzun süredir devam ettiği görevinden sürgün edildiğini duyurdu.

CHP'li İzmit Belediyesi'nde görev yapan temizlik işleri amirlerinden Mustafa Kabak

CHP’li İzmit Belediyesi’nde görev yapan temizlik işleri amirlerinden Mustafa Kabak uzun süredir devam ettiği görevinden sürgün edildiğini duyurdu. Sosyal medya hesabı Facebook üzerinden bir açıklama yayınlayan Kabak şu ifadeleri kullandı: ” 4 senedir şerefimle yürüttüğüm temizlik işleri amirliği görevimden yaklaşık 10 gün önce temizlik işleri müdürü tarafından hakaretvari sözlerle görevden alınarak Gültepe şantiyesine sürgün edildim ve şu anda hiç bir görev şahsıma tebliğ edilmemiştir.

İŞÇİ DOSTU BAŞKANIMIZI VE YÖNETİMİNİ…

Bütün bu yaşanan süreçte 1 haftadır hakettiğim 22 günlük yıllık iznimi Personel müdürlüğüne dilekçe ile talep etmeme rağmen şahsıma hiç bir dönüş yapılmadığı gibi aynı zamanda MOBİNG uygulamasına maruz kalmaktayım. İşçi dostu başkanımızı ve yönetimini vicdanı ile baş başa bırakıyorum.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi bünyesindeki DERTAŞ Tesisleri’nde hazırlanan organik ürünler Taşköprü Süt
Sıradaki Haber Taşköprü Süt ve Süt Ürünleri satış noktaları açılıyor