Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’nden 250 TL nakit yardım!

İzmit Belediyesi’nin corona virüsü süreci nedeniyle başlattığı ve bu hafta ikincisini açıkladığı corona virüsü destek paketi yardımları sürüyor. Yardım alan bir vatandaş bugün “Anneden mesaj geldi” diyerek yardım mesajını anlattı.

İzmit Belediyesi’nin corona virüsü

Uğur Ençİzmit Belediyesi’nin corona virüsü süreci nedeniyle başlattığı ve bu hafta ikincisini açıkladığı corona virüsü destek paketi yardımları sürüyor. Bugün 250 TL nakdi yardım desteği alan bir Twitter kullanıcısı belediyeden kendisine gönderilen mesajı paylaştı. “Anneden mesaj geldi” diyerek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet imzasıyla iletilen mesajı paylaşan kullanıcıya Fatma Kaplan Hürriyet de cevap verdi.

HALKBANK’TAN ÇEKEBİLECEKLER

Belediyenin mesajında şu ifadeler yer alıyordu: “Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. İzmit Belediyesi olarak pandeminin yarattığı olumsuz ekonomik koşullarda yanınızda olmak amacıyla 250 TL nakdi yardım desteği tarafınıza sağlanmıştır. Paranızı çekmek için Halkbank ATM’sine gidip, kartsız para çekme işlemleri menüsüne basıp, kimlik no ile para çekme bölümüne girin. Cep telefonunuza daha önceden iletilen 6 haneli numarayı banka ekranına girin, doğru bilgileri girmeniz durumunda cep telefonunuza SMS güvenlik kodu gelecektir. Bu şifreyi ekrana girmeniz durumunda para çekme işleminiz gerçekleştirilecektir. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Av. Fatma Kaplan Hürriyet – İzmit Belediye Başkanı.”

ANNELER BUGÜNLER İÇİN VARDIR

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan’ın twitter kullancısına cevabında ise şu ifadeler yer aldı: “Bir nebze de olsa yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize. Şartlarımızı sonuna kadar zorlayarak bu zor günleri el birliği atlatabilmek için tüm gücümüzle destek vermeye devam edeceğiz. Anneler bu günler için vardır çoociimmm.”