Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesinin arazisine hafriyat döken sürücü işten atıldı!

İzmit’te Kadıköy Mahallesi’nde Anıtpark ile Doğu Kışla arasında bulunan Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirilen çalışmalardan çıkan hafriyat, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin taşeron firması tarafından İzmit Belediyesi arazine dökülmüştü. Olay tepki çekince kamyon şoförü işten atıldı.

İzmit’te Kadıköy Mahallesi’nde Anıtpark

Sebahattin AydınKocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit’te Kadıköy Mahallesi’nde Anıtpark ile Doğu Kışla arasında bulunan Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirdiği yenileme çalışmaları esnasında çıkan hafriyat atıkları, kaçak bir şekilde İzmit Belediyesi’nin arazisine dökülmüştü.

O BÖLGEYE DÖKÜLMESİ TALİMATI ALMIŞ

Kaçak bir şekilde moloz dökerken yakalanan sürücü ise kendisine atıkların bu bölgeye dökülmesi yönünde bilgi verildiğini ifade etti. Tartışma yaratan bu olay sonrası, Selami Alataş adlı sürücü işine son verildiğini ifade etti.

SÜRÜCÜ “BANA VERİLEN TALİMATLA BÖLGEYE GİTTİM”

Bağımsız Kocaeli’ye konuşan Sürücü Alataş, “Ben bana verilen talimatla bölgeye gittim. Hangi alan kime aittir ben bilemem. Olayın ardından taşeron olarak işi yapan firma tarafından işten atıldım. Ben sadece bana sorulan soruya doğru cevap verdim. Bana haksızlık yapıldı” dedi.

Büyükşehir’in taşeronu İzmit Belediyesi’nin arazisine kaçak bir şekilde moloz dökerken yakalandı!