Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesinin diyetisyen hizmeti ile 10 ayda 51 kilo verdi

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak verilen diyetisyen hizmetinden faydalanan Emine Hanım 10 ayda toplam 51 kilo vermeyi başardı.

İzmit Belediyesi Kadın ve

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak verilen diyetisyen hizmetinde başarılı sonuçlar alınmaya devam ediyor. Hizmetten yararlanan Emine Hanım 10 ayda toplam 51 kilo vermeyi başardı. Diyetisyen Gizem Aydın danışmanlığında sağlıklı bir yaşama adım atan Emine Hanım, ücretsiz olarak verilen hizmetten dolayı İzmit Belediyesine teşekkür etti.

ÜCRETSİZ OLARAK VERİLİYOR

Diyetisyen Gizem Aydın, sağlıklı yaşam adına kilo vermek isteyen vatandaşları İZGİM’e davet ederek, “Seanslarımızda hedefimiz sadece kilo verme değil aynı zamanda hastalıklarda beslenme, gebelik ve emzirme dönemi beslenmesi, sporcu beslenmesi, çocuk ve adölesan beslenmesinde de vatandaşlarımıza destek olmaktır. Vatandaşlarımız ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanmak için 0262 318 02 10 numaralı telefondan randevu alarak bizimle sağlıklı yaşama adım atabilirler” dedi.