Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesinin Hatay’daki aşevinde 10 günde 100 bin kişilik yemek dağıtıldı

Yaşanan deprem felaketinin ardından İzmit Belediyesi tarafından Hatay’ın Defne ilçesinde depremzedeler için kurulan aşevinde, hizmete başlanılan 10 günlük süreçte 100 bin kişilik yemek dağıtıldı

Yaşanan deprem felaketinin ardından İzmit Belediyesi tarafından Hatay’ın Defne ilçesinde

Merkezi Kahramanmaraş olan ve 10 ili kapsayan deprem felaketinin ardından İzmit Belediyesi tarafından Hatay’ın Defne ilçesinde depremzedeler için kurulan aşevi, hizmete başladığı 10 günlük süreçte bölgeye can suyu oldu. Bölgede çalışmalarına aralıksız devam eden İzmit Belediyesinin aşevinde, geride kalan 10 günde 100 bin kişilik yemek dağıtıldı.

GÜNDE 10 BİN KİŞİLİK SICAK YEMEK

İhtiyaç dahilinde Hatay’ın Defne ilçesinde 150 çadırlık alanda mutfak kuran İzmit Belediyesinin aşevi ekipleri, her gün depremzedelere üç öğün olmak üzere 10 bin kişilik sıcak yemek çıkarıyor. Asrın felaketinin ardından yaralarını sarmaya çalışan depremzedelerin gıda ihtiyacını karşılayan İzmit Belediyesi ekiplerinin çalışmaları ilerleyen süreçte de devam edecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İzmit Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısının ikinci oturumu bugün belediye
Sıradaki Haber İzmit Meclisi’nde MHP’li Köseoğlu’ndan belediye bürokrasisine: Kaçmak göreve ihanet etmektir!