İzmit Belediye Meclisi’nin ekim ayı toplantısında, belediyeye ait taşınmazların din hizmetlerinde kullanılmak üzere İzmit İlçe Müftülüğü’ne tahsisi görüşüldü. Güvercinlik ve Sarışeyh mahallelerindeki yapıları kapsayan teklif, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.
10 YIL BOYUNCA BEDEL ALINMAYACAK
Karar kapsamında, Güvercinlik Mahallesi 114 ada 60 parselde bulunan belediyeye ait yapı, 10 yıl süreyle İzmit İlçe Müftülüğü’nün kullanımına verildi. Din hizmetlerinde kullanılacak yapının tahsisi karşılığında müftülükten bedel alınmayacak.
SARIŞEYH’TE İKİ YAPININ ÜST KATI TAHSİS EDİLDİ
Mecliste ayrıca Sarışeyh Mahallesi 166 ada 16 parseldeki yapının üst katı ile 133 ada 117 parseldeki yapının üst katının müftülüğe tahsisi de kabul edildi. Her iki yapının üst katı da din hizmetlerinde kullanılacak.
