Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belsa Plaza’da tuvaletler yeniden ücretli!

İzmit kent merkezinde yer alan Belsa Plaza AVM’de teras katta bulunan tuvaletler yeniden ücretli oldu. Tuvalet kullanımı kişi başı 1 TL olarak belirlendi.

İzmit kent merkezinde yer

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan en işlek AVM’lerden biri olan Belsa Plaza’da tuvaletler ücretli oldu. Hatırlanacağı üzere Belsa Plaza Yönetimi corona virüsü öncesinde tuvaletleri ücretli yapmayı denemiş ancak esnafın tepkisiyle karşılaşmıştı. Özellikle Belsa Plaza Teras Kat’ta hizmet veren kafe ve restoranlar müşterilerinin kullandığı tuvaletlerin ücretsiz olmasını istemişti. Bunun üzerine sadece bir günde ücretli olan tuvaletler yeniden ücretsiz yapılmıştı.

IMG 7025MÜŞTERİLER İSTEMİYOR

Corona virüsü pandemisi sonrasında kafe ve restoranlar haziran ayında yeniden açıldı. Ancak büyük çoğunluğu oyun ve nargile ile kendisini döndüren Belsa Plaza esnafı halen toparlanamadı. Aylarca kapalı kalan esnaf şimdi bir de tuvaletlere para ödemek istemeyen müşterilerle karşı karşıya kaldı. Müşteriler yavaş yavaş bölgeden elini ayağını çekiyor. 1 TL olan tuvaletler bu sebeple rağbet görmüyor.