Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belsa’da gençlere kütüphane ve sosyal alan yapılacak

Gençlerin kitap okuyabilecekleri ve ders çalışabilecekleri alanlara büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’teki ikinci kütüphaneyi Belsa Plazada hayata geçirmek için kolları sıvadı

Gençlerin kitap okuyabilecekleri ve
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz yıl Eylül ayında Yunus Emre Kültür Merkezi’nde hizmete açılan kütüphanenin ardından İzmitli gençlere yeni bir kütüphane daha kazandırıyor. Proje çalışmalarında sona gelinen Belsa Plaza içerisindeki kütüphane alanında Z kuşağına hitap edecek kafeterya, çok amaçlı salon ve YouTube stüdyosu da yer alacak. Böylece gençlere yeni bir ders çalışabilme, kitap okuyabilme, kendilerini geliştirme ve dinlenme alanı sunulacak.

GENİŞ VE FERAH

Toplam alanı yaklaşık bin metrekare olacak yeni sosyal alanda, 402 metrekare kütüphane, 421 metrekare kafeterya, 70 metrekare YouTube stüdyosu ve 125 metrekare çok amaçlı salon bulunacak. Gençler, oluşturulacak geniş ve ferah alanda hem ders çalışabilecek, hem kitap okuyabilecek, hem sosyalleşebilecek hem de dijital projelerini hayata geçirme imkanı yakalayacak.

Z KUŞAĞI İÇİN

Belsa Plaza’da yapılacak kafeterya özellikle Z kuşağına hitap edecek. Her fırsatta öğrencilerle bir araya gelen ve onların daha konforlu alanlarda zaman geçirmelerini önemseyen başkan Hürriyet, Z kuşağı konseptiyle oluşturulacak kafeterya ile gençlere yeni bir alan sunacak. Yine hayata geçirilecek YouTube stüdyosunda kendini dijital platformda geliştirmek isteyen gençlere hem teknik hem de içerik desteği sağlanacak.
Izmit Belediyesinden genclere yeni bir kutuphane daha 2 Izmit Belediyesinden genclere yeni bir kutuphane daha 3