Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit, çocuklarla rengarenk oldu!

Kocaeli Bölge Tiyatrosu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen ‘Çocuk ve Genç Oyuncular Tiyatro Festivali’ öncesi İzmit’te kortej düzenlendi.

Kocaeli Bölge Tiyatrosu ve

Kocaeli’nde 27 yıldan bu yana her yıl düzenli olarak yapılan “Çocuk ve Genç Oyuncular Tiyatro Festivali” bugün kortej ile başladı. Bu yıl 27.’si düzenlenen festivale 12 grup katılacağı, 12 grup, 12 değişik oyunla sahne alacağı bildirilirken oyunların halka açık, ücretsiz olarak izlenebileceği belirtildi.

WhatsApp Image 2022 05 27 at 19.49.19

27 MAYIS 5 HAZİRAN ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Bugün Belediye İş Hanı önünden 42 Evler’de bulunan Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi’ne çocuklardan oluşan kortej düzenlendi. Yürüyüşe katılım yoğun olurken yürüyüşe Kocaeli Bölge Tiyatrosunu Genel Sanat yönetmeni Burhan Akçin, Kocaeli Bölge Tiyatrosu Müdürü Hüsniye Akçin, Sanat Yönetmeni Aslı Akçin, Sahne Dekoratörü Erhan Demiray, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kortej yürüyüşünün tamamlanmasının ardından 19.30’da yine Kocaeli Uluslararası Gençlik Merkezi salonunda çocuk ve genç gruplar oyunlarını ile etkinlik start verdi. Etkinlik, 27 Mayıs – 05 Haziran tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştiriliyor.