Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Doğu Kışla Parkı’na çocuk köyü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Doğu Kışla Gençlik Parkı’na özel bir proje oluşturdu. Proje kapsamında parka lokomotif çocuk köyü yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit
Nazim Ozgun Erbulan 1

Yıllarca askeri kışla olarak kullanılmasının ardından boşaltılan Doğu Kışla Parkı’na Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından son proje 2007 yılında yapıldı. Toplamda 50 bin metrekare alanı kapsayan alan, gençlik parkına dönüştürüldü.

265 METREKARE SOSYAL HİZMET BİNASI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı 265 metrekare Sosyal Hizmet Binası Yapılması için ihale tarihi duyurdu. 27 Şubat 2023 tarihinde saat 11.00’de Büyükşehir ihale toplantı salonunda gerçekleştirilecek ihale, projenin ilk adımı olarak görülüyor.

LOKOMOTİF ÇOCUK KÖYÜ YAPILACAK

İhale şartnamesinden edinilen bilgilere göre ilk etapta alana 8 adet atölye konteynerleri, 1 adet idari bina, 1 adet bekleme ve mutfak nişi konteyneri ile 1 adet tuvalet eklenmesi planlanıyor. İlk yapılacak ihalenin proje teslim süresi ise 150 takvim günü. Söz konusu alana Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin projesi olan Lokomotif Çocuk Köyü’nün yapılacağı öğrenildi. Projede çocuklara özel birçok atölye ve etkinlik yer alıyor.