Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit eğlence hayatı için büyük adım: MEYDER kuruldu!

İzmit kent merkezinde yer alan eğlence yerleri işletmecileri bir araya gelerek MEYDER’i kurdu. Yaşar Kibar’ın başkanlığını yaptığı dernek kent eğlence hayatının gelişmesi için çalışacak.

İzmit kent merkezinde yer

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, kent merkezinde yer alan alkollü eğlence mekanları uzun süredir bir başına mücadele ediyor. Pek çok baskıyla karşı karşıya kalan eğlence mekanlarının işletmecileri bir arada hareket edebilmek için yeni bir girişimde bulundu. Merkez Eğlence Yatırımcıları Derneği (MEYDER) geçtiğimiz günlerde resmi olarak kuruldu. Derneğin kurucu başkanı Yaşar Kibar oldu.

TURİZM ŞURASI’NA KATILDILAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından dün gerçekleştirilen Turizm Şurası’na da davet edilen MEYDER kurulduktan kısa bir süre sonra ilk önemli faaliyetini gerçekleştirmiş oldu. Turizm Şurası’nda kent turizminin gelişimi için fikir ve önerilerini sunan MEYDER yöneticileri büyükşehir belediyesi yetkilileri ile de çeşitli temaslarda bulundu.

SORUNLARIN TESPİTİ VE ÇÖZÜMÜ

MEYDER’in kuruluşu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Yaşar Kibar, “Uzun süredir bir arada hareket etmemizin önemini konuşuyorduk. Dernekleşmek için gerekli girişimlerde bulunduk. Derneğimizi geçtiğimiz günlerde resmi olarak kurduk. Amacımız İzmit kent merkezinde eğlence hayatının gelişmesi, eğlence mekanları yatırımcılarının sorunlarının tespiti ve çözümüdür.” dedi.

KENT YÖNETİCİLERİNİ ZİYARET EDECEKLER

On gün içerisinde genel kurul toplantısı yapacaklarını ifade eden Yaşar Kibar, “Biz kurucu yönetimiz şu anda. Genel kurulumuzu tamamladıktan sonra çalışmalarımıza hız vereceğiz. Kentin bütün yöneticilerini ziyaret edecek ve eğlence hayatının gelişmesine yönelik fikirlerimizi kendilerine ileteceğiz. Sürekli sahada, yetkililerle temas halinde olacağız. Amacımız işletmecilerin daha iyi koşullarda mekanlarını çalıştırması, müşterilerimizin ise daha iyi şartlarda eğlenebilmesidir” ifadelerini kullandı.

İşte dernek yönetimi:

Başkan: Yaşar Kibar

Başkan Yardımcısı: Metin Alaçam

Basın-Yayın: Akgün Öztürk

Mali İşler: Ahmet Niğdelioğlu

Üyeler:

Serkan Özdemir

Özer Kazancı

Serhat Kızılbay