Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Halk Eğitim Merkezi’nin müdürü o okula müdür oldu!

Kocaeli’de okul müdürleri belli olmaya başladı. Yeni görevlendirme süreci kapsamında yapılan sınavlarda İzmit Halk Eğitim Merkezi’nin müdürü olan Nejat Sazak liseye müdür olarak atandı. 

Kocaeli’de okul müdürleri belli

Okul müdürleri arasında yapılmakta olan yeni görevlendirmeler belli olmaya başladı. Sınav kapsamında belirlenen yeni görevlendirmelerde, İzmit Halk Eğitim Merkezi’nin müdürü olarak görev yapan Nejat Sazak’ın yeni görev yeri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleşen sınavda 123 puan alan Kimya öğretmeni Sazak Cahit Elginkan Anadolu Lisesi’ne müdür olarak atandı.

NEJAT SAZAK KİMDİR?

Nejat Sazak, 1970 yılında Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Olun köyünde doğdu. İlköğrenimini Olunlu Köyü İlkokulunda tamamladı ve ortaokul ile lise eğitimini Kırıkkale Cumhuriyet Lisesi’nde aldı. 1989 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği bölümünü kazandı ve 1993 yılında buradan mezun oldu.

Kariyerine 1993 yılında Keskin Lisesi ve Keskin Ticaret Meslek Lisesi’nde ücretli öğretmen olarak başladı. 1994 yılında Gaziantep Nurdağı Sakçagözü Lisesi’ne kimya öğretmeni olarak atandı ve burada müdür yardımcılığı da yaptı. 1998 yılında Çorum’un Oğuzlar ilçesine atandı ve burada çeşitli eğitim kurumlarında görev yaptı. Sonrasında İzmit Muallim Naci Lisesi, İzmit Muammer Aksoy İlköğretim Okulu, Gölcük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ve Başöğretmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi kurumlarda görevler üstlendi. 18 Ağustos 2023 tarihinden itibaren İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görev yapmaktaydı ve şimdi Cahit Elginkan Anadolu Lisesi’nin müdürü oldu. Nejat Sazak evli ve iki çocuk babasıdır.

nejet sazak