Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit'i gece sabunla köpürttüler

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, akşam saatlerinden gece geç saatlere kadar İzmit sokaklarını sabunlu suyla yıkadı

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İzmit Cumhuriyet Parkı, Yürüyüş Yolu, 42 Evler Mahallesi Yeşilova ve BELSA çevresini gece boyunca sabunlu suyla yıkadı. Koronavirüsü’ne karşı dezenfekte çalışmaları kapsamında bu çalışmaların düzenli olarak yapılacağı kaydedildi. Sabunlu yıkamayı gören vatandaşlar, çalışmadan oldukça memnun kaldı.

Çalışmalarla ilgili İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı İzmit Belediyemizin çevresini de Koronavirüs önlemleri kapsamında dezenfekte ederek, pırıl pırıl yaptık. Bizler kent çapında halk sağlığına verdiğimiz önemle üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın da kişisel temizliğine verdiği önemi ve virüsün yayılmaması için alınan önlemlere harfiyen uyduğunu biliyoruz. İnanıyoruz ki, bu virüsü yeneceksek birlikte yeneceğiz. Sağlıklı yarınlar” ifadelerine yer verdi.