Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit İmam Hatip’te müteahhit yanlıştan döndü!

İzmit İmam Hatip Lisesi’nin yeni binası için inşaat çalışmaları devam ederken masraftan kaçan müteahhit temele mıcır yerine hemen yan tarafından bulunan Mimar Sinan Lisesi’nin enkazındaki atıkları dökmüştü. Bağımsız Kocaeli’nin haberinin ardından bu yanlıştan dönüldü. Bugün sabah temele dökülen atıklar geri toplandığı görüldü

İzmit İmam Hatip Lisesi’nin
SEBO İMZA

Kocaeli genelinde eski okulların iyileştirilmesi veya yeniden yapılması çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar arasında Devlet Hastanesi mevkiinde bulunan İzmit İmam Hatip Lisesi ve Mimar Sinan Lisesi de bulunuyor. İzmit İmam Hatip Lisesi’nde çalışmalar, temel seviyesi üzerine çıkarken Mimar Sinan Lisesi’nde ise çalışmalar hafriyatın kaldırılması aşamasında. .

YANDAKİ İNŞAATIN HAFRİYATINI TEMELE DÖKMÜŞLERDİ

Yavuz Dekorasyon İnşaat’ın üstlendiği İzmit İmam Hatip Lisesi inşaatının temeline mıcır dökülmek yerine hemen ya tarafta bulunan Mimar Sinan Lisesi’nin hafriyatlarının döküldüğü Bağımsız Kocaeli tarafından haberleştirilmişti. Temele mıcır yerine yan okulun hafriyatının konkasörden geçirilen bölümünün dökülmesi ses getirdi.

BUGÜN SABAH GERİ TOPLADILAR

Müteahhit firmanın, haberin ardından bugün sabah temele dökülen hafriyat atıklarını geri toplamaya başladığı görüldü. Temel için gerekli malzeme olan mıcır dökümü yapılacak.