Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Kaymakamlığı’ndan 1 Mayıs kararı!

1 Mayıs’a az bir süre kalırken, İzmit Kaymakamlığı’ndan 1 Mayıs kararı geldi. Alınan karara göre, 1 Mayıs’ın Kent Meydanı’nda kutlanmasına izin verilmeyecek.

1 Mayıs'a az bir

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde sendika, meslek odası ve sivil toplum örgütlerinin 1 Mayıs törenleri için yapmak istediği tören ve mitinge İzmit Kaymakamlığı’ndan izin çıkmadı. İzmit Merkez Bankası’dan Kent Meydanı’na kadar yürüyüş yapacaklarını ve daha sonra da Kent Meydanı’nda miting yapacaklarını duyuran Emek ve Demkrasi Platformu’na İzmit Kaymakamlığı izin vermedi.

İzmit Kaymakamlığı tarafından verilen cevapta, “Talep ettiğiniz alan 2024 yılı toplantı ve gösteri yürüyüş alanları ve güzergahları listesinde yer almaması münasebetiyle ilgi dilekçedeki talebiniz uygun görülmemiştir. Söz konusu talebinizin yeniden değerlendirilebilmesi için, ‘İlçemiz 2024 Yılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüş Alanı ve Güzergahı’ olarak belirlenen alanları içeren 26.01.2024 tarih ve 15854 sayılı Kaymakamlık Oluru ekte gönderilmiştir” denildi. Konu ile ilgili Emek ve Demokrasi Platformu bir toplantı yaparak, 1 Mayıs ile ilgili kararını duyuracak