Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit meclisinde kavga!

İzmit Belediye Meclisi'nde kavga çıktı. AKP'li meclis üyeleri CHP Grubu'nun üzerine yürüdü. Fiziki müdahalede bulundu.

İzmit Belediye Meclisi'nde kavga

SEBO min 83İzmit Belediye Meclisi ocak ayı oturumu bugün gerçekleştiriliyor. Meclis toplantısı AKP’li ve CHP’li meclis üyelerinin kavgasıyla başladı. Ortam sakinleşmeyince İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, oturuma ara verdi. Olay şöyle gelişti: CHP’li meclis üyesi Hakan Tanta Sepetçi Konağındaki durumu mecliste anlattı. Hakan Tanta, “Çok lüks bir bina yapılmış. Ama kullanılmıyor. Pazar günü bakmaya gittim. Bomboş binanın içi hamam gibi. Doğalgaz açık öylece duruyor” dedi.

BİRBİRLERİNE GİRECEKLERDİ
Bunun üzerine Mehmet Çetin duruma tepki gösterdi. Çetin, “10 aydır bizim belediyemizin yaptıklarını bile yönetemeyip burada dert yanıyorsunuz. Ben mi kapatacağım doğalgazı?” diye tepki gösterdi. İşte bu sırada CHP’li meclis üyesi Çetin Sarıca, “Yeter artık uzatmayın” diyerek sesini yükselterek çıkıştı. AK Partili meclis üyesi Erol Çalışkan ise bu sözlere çok sert tepki gösterdi. Meclis tam olarak bu anlarda karıştı. Erol Çalışkan ile Çetin Sarıca birbirine girecekti ki diğer meclis üyeleri araya girdi.

HAKAN TANTA’YI İTTİ
Bu sırada AKP’li Erol Çalışkan, CHP’li Hakan Tanta’yı da eliyle itti. Bu  anlar video kaydına yansıdı. Bu hareket sonrası Tanta geri çekildi.