Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit merkezde icradan satılık 2+1 lüks daire!

Kamu bankalarında konut kredilerindeki

Kamu bankalarında konut kredilerindeki faiz oranlarının düşürülmesi emlak sektörünü hareketlendirdi. Ev alma niyetinde olan vatandaşlar sürekli olarak bir arayış içerisinde. Bir kısım ise icra ilanlarını takip ediyor ve ucuza konut bulabilmek için çabalıyor. Kocaeli 8. İcra Dairesi dün İzmit kent merkezinde önemli bir konutun satışı için ilan yayınladı. Kadıköy Mahallesi’nde 6 katlı binada yer alan 2+1 daire 153 bin 490 TL muhammen bedelle satışa çıkarıldı.

İLAN YAYINLANDI

İcra müdürlüğü dairenin özelliklerini şöyle anlattı: “Kocaeli İzmit Kadıköy Mah. 3694 Ada 8 Parsel 1. Kat 7. nolu bağımsız bölüm sayılı taşınmaz satışa çıkartılmıştır. Ulaşım; Kadıköy Mahallesi ana arterlerinden biri olan Bağdat Caddesi Üzerinde yer alan Katlı otopark ve İcra Müdürlüğü binanın kuzeyinde yer alan Turan Güneş Caddesi üzerinde katlı otoparkın yaklaşık 200 metre kuzeydoğusunda yer almaktadır. Konu mülke yakın konumda katlı otopark, İcra Müdürlüğü, Doğukışla parkı, resmi kurumlar, eğitim kurumları, benzer nitelikte yapılaşma göstermiş konut alanları, mobilya ve 2. el ticari ve ev eşyaları satış işyerleri, semt marketleri, park alanları bulunmaktadır. Konu mülkün bulunduğu bölge şehir merkezi olup yoğun yapılaşmanın olduğu semttir.

HER KATTA İKİ MESKEN

Konum itibari ile orta gelir grubuna mensup kişiler tarafından tercih edilmektedir. Belediye alt yapı hizmetlerinden istifade etmektedir. Taşınmaz 207,00 m² arsa üzerinde inşa edilmiş 28.04.1994 tarih, 94/7 sayı ile ruhsatlıdır. Betonarme kaskas tarzda inşa edilmiş, zemin + 6 normal kattan oluşmaktadır. Zemin katta 5 dükkan, diğer katların herbirinde ikişer mesken olmak üzere toplam 17 bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bina giriş kapısı camlı demir doğrama, zeminler ve merdiven basamakları mozaik katkılı beton kaplama, duvarlar plastik boyalı, demir doğrama merdiven korkulukludur.

İÇİNDE KİRACISI VAR

Dış cephe sıva üzeri akrilik boyadır.Bağımsız bölüm 1 normal katta, 7 bağımsız bölümlü meskendir. Giriş kapısına göre ve Turan Güneş Caddesinden bakıldığında arka tarafta yer almaktadır. Mimari projesine ve yerindeki duruma göre net: 60 m², brüt 69 m² alanlıdır. Antre, salon, 2 oda, mutfak, banyo, WC ve 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Giriş kapısı ve oda kapıları ahşap, pencereleri PVC doğrama, mutfakta sunta mutfak dolapları, mermer tezgah mevcuttur. doğalgaz kombili meskende kiracı ikamet etmektedir. Bağımsız bölümün içinde yaşına uygun yıpranma ve fonksiyonel eskime mevcuttur.”

Söz konusu ilanla ilgili bilgiler şöyle;

Adresi Erenler Mah. Turan Güneş Cad. Uzuner Apt, No:201/2 İzmit Kocaeli
Yüzölçümü 207 m2 Arsa Payı 1/20
İmar Durumu Dosyasındadır. Kıymeti 153.490,00 TL
KDV Oranı %1 Kaydındaki Şerhler Dosyasındadır.
1. Satış Günü 28/08/2020 günü 14:30 – 14:35 arası
2. Satış Günü 23/09/2020 günü 14:30 – 14:35 arası
Satış Yeri : 3 Nolu Mezat Salonu – Kadıköy Mah. Bağdat Cad. No:59 İç Kapı No:Z 01 (Giriş Gülvatan Sok. İçerisindendir.) MERKEZ / KOCAELİ