Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit merkezde icradan satılık 330 bin liraya daire!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, Tepecik Mahallesi’nde yer alan çatı katı bir daire icradan satışa çıkarıldı. Online açık artırma 330 bin lira ile başladı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, Tepecik
ugur

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, Tepecik Mahallesi’nde yer alan çatı katı bir daire icradan satışa çıkarıldı. Online açık artırma 330 bin lira ile başladı. 1+1 daire için henüz teklif bulunmuyor. 8 Haziran Perşembe günü sona erecek olan satış ihalesinde dairenin ne kadara satılacağı merak ediliyor.

DAİRE BİLGİLERİ ŞÖYLE;

Kocaeli İl, Merkez İlçe, TEPECİK Mahalle/Köy, 223 Ada, 24 Parsel, Çatı Katı, 16 nolu bağımsız bölüm Nolu Bağımsız Bölüm Söz konusu taşınmaz Tepecik Mah. Acısu Sok No: 14/16 İzmit/ KOCAELİ posta adresinde bulunmaktadır. Taşınmaz tarif olarak İnönü caddesinde İstanbul istikametine giderken sola Acısu sokağa dönülür.100 metre sonra sol kolda konumlu taşınmaza ulaşılır. Ulaşım ana arter üzerinden geçen toplu taşıma araçları ve özel araç ile sağlanmaktadır. Taşınmazın yer aldığı bölge orta ve üst gelir grubu tarafında tercih edilen bir konut bölgesidir. Bölgede betonarme yapı tipinde 4-5 katlı yapılar yer almaktadır. Bölgede yapılaşma konut+ticarete yöneliktir. Bölgenin ~%90 seviyelerinde doluluk oranı bulunmaktadır.***Ana taşınmaz 223 ada 24 parsel toplam 483,92 m2 arsa; üzerine betonarme yapı tipinde 7 katlı binadır. Konu taşınmaz bodrum+zemin+4 normal kat + çatı katı olmak üzere 7 katlı olarak inşa edilmiştir. Binanın dış cephesi akrilik plastik boya, giriş kapısı alüminyum doğrama cam kapı, girişi, merdivenler mermer kaplıdır. Değerleme konusu taşınmaz bina girişine göre sağ cephede konumludur. Taşınmaz onaylı mimari projesine göre 1 oda, salon, antre, mutfak, banyo ve teras olarak projelendirilmiş olup yerinde yapılan incelemede teras hacminin kapatılarak konuta eklendiği ve 3 oda, salon, mutfak,banyo olarak tertip edildiği tespit edilmiştir. Taşınmaz toplamda brüt 100 m2 hacimlidir.Taşınmazın camları kısmen ahşap kısmen pvc mamuldür. Kapılar ahşap kapıdır. Oda zeminleri laminat parke, ıslak hacim zeminleri ise seramik kaplıdır. Taşınmazın içi kullanılabilir durumda olup eskimiş olduğu tespit edilmiştir.*** Taşınmazın 11.01.2001 tarihli güçlendirme iskanı bulunmaktadır.Değerlemesi yapılan gayrimenkulün ada/parsel bazında konumunun doğruluğu imar paftasından ve CBS sisteminden tespit edilmiştir. Değerleme konusu taşınmazın bulunduğu parsel imar durumuna göre planlı bölgede TİCARET alanında kalmakta olup yapılaşma koşulları; bitişik nizam 4 Kata müsaadeli şeklindedir.Olumlu Faktörler: -Merkezi konum -Ulaşım kolaylığı Olumsuz Faktörler: -Eski binada konumlu olması -Asansör bulunmayan binada son katta konumlu olması.Kıymet takdirine konu gayrimenkulün yerinde yapılan incelemesi sonucu bulunduğu mevkii, konumu, imar durumu, altyapı ve ulaşım olanakları, yakın çevresindeki emsaller ve emsallerin özellikleri göz önünde bulundurularak, yapılan piyasa araştırması ve emsal karşılaştırmasına göre değer takdir edilmiştir. Taşınmazın konumu, merkezde konumlu olması gibi olumlu özellikler ile yıpranmışlık payı binanın yılı, taşınmazın son katta konumlu olması ve asansör bulunmaması göz önünde bulundurularak değer takdir edilmiştir.