Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Mimar Sinan Köprüsü altına Kent Kart satış noktası yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Mimar Sinan Köprüsü altına Kent Kart satış noktası inşa etmek için ihaleye çıkıyor. İhale tarihi 6 Ekim.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit

Ugur ENC min e1623645972212Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Fuar Alanı kısa bir süre sonra Millet Bahçesi olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi söz konusu Millet Bahçesi inşaatı başlamadan önce bölgede yer alan birimlerini taşıyor. Bu kapsamda Kent Kart satış noktalarını da taşıyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Mimar Sinan Köprüsü altına Kent Kart satış noktası inşa etme kararı aldı.

BİNA CAMDAN OLACAK

İzmit Mimar Sinan Köprüsü altına Kent Kart satış noktası yapım ihalesi 6 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te belediye binasında bulunan ihale salonunda gerçekleştirilecek. Söz konusu ihale ile Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde cam bir yapı olarak kent kart satış noktası inşa işi başlamış olacak. İhaleyi kazanan firma 180 takvim gününde yani 6 ayda çalışmalarını tamamlayacak. Kent Kart’ın ana birim merkezi olması beklenen yeni nokta 6 ay sonnra faaliyete geçmiş olacak.