Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Namık Kemal Lisesi’nde öğretmende corona çıktı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde eğitim veren Namık Kemal Lisesi’nde bir öğretmende corona virüsü çıktığı iddia edildi. 21 Eylül’de yüz yüze eğitimler başlıyor.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı 21 Eylül’de okullarda yüz yüze eğitime başlamaya hazırlanıyor. Yüz yüze eğitim öncesinde Eğitim Sen sık sık yayınladığı basın açıklamalarıyla corona virüsü tespit edilen çalışanları bulunan okulları açıkladı. Bugüne kadar Kocaeli’de 6 okulda corona virüsü saptandığı iddia edilmişti. O okullar Gebze Arif Nihat Asya O.O., Körfez MTAL Darıca Fen Lisesi, Darıca Dede Korkut İlkokulu, Gebze Fatih M.T.A.L. ve Çayırova Ortaokulu idi.

İzmit Namik Kemal LisesiNAMIK KEMAL LİSESİ’NDE

Kocaeli’de bir okulda daha corona virüsü tespit edildiği gündeme geldi. Kocaeli’nin İzmit ilçesinde eğitim veren Namık Kemal Lisesi’nde bir öğretmende corona virüsü çıktığı iddia edildi. Öğretmenin kimliği bilinmezken okulda corona virüsüne karşı her türlü tedbirin alındığı öğrenildi. 21 Eylül’de yüz yüze eğitim başlayacak mı, bakanlık son anda karar değiştirerek uzaktan eğitim sistemine devam mı edecek merak konusu.