Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Öğretmenevi’nde karnıyarık yerine bakın ne yazdılar!

İzmit Öğretmenvi’nde bugün skandal bir olay yaşandı. Öğretmenevinin sitesinde patlıcanlı karnıyarık yemeği yerine yazılan kelime şoke etti.

İzmit Öğretmenvi'nde bugün skandal

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde faaliyet veren İzmit Öğretmenevi özellikle öğlen yemeklerinde geniş kitlelerin tercihi oluyıor. Kent merkezinde bulunan okullarda görev yapan öğretmenler İzmit Öğretmenevi’nde yemek yiyor. İzmit Öğretmenevi’nin yemek listesi her ay düzenli olarak internet sitesi üzerinden yayınlanıyor. Eylül ayı yemek listesi de internet üzerinden yayınlandı. Ancak siteye girenler büyük bir şok yaşadı.

KASIT MI VAR?

Öğretmenevinin 3 Elyül tarihli bugünkü yemek listesinde patlıcandan yapılan karnıyarık yerine karnıyarak yazıldı. Sosyal medya sayfalarında vatandaşların eleştirdiği yazım hatasının kasıtlı yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Patlıcan yemeği ile müstehcen bir benzetmeye konu olan cinsel uzuvların aynı kelime öbeğinde yazılmış olması, ı ve a harflerinin klavyede birbirinden hayli uzak bulunması olayda kasıt olma ihtimalini güçlendiriyordu.

ÖĞRETMENEVİNDEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili İzmit Öğretmenevi’nden konuyla ilgili Bağımsız Kocaeli’ye yapılan açıklamada söz konusu yazımın bir hata sonucu ortaya çıktığı ifade edildi. Öğretmenevi yöneticileri, “Sabah yemek listesi girişi gecikti. 10.30 gibi söz konusu liste siteye girilirken acele ile hata yapıldı. Hiçbir kasıt yoktur. Bir eğitimcinin kasıtlı olarak böyle bir şey yazması mümkün değildir. Söz konusu yazım hatası haberiniz sonrasında düzeltilmiştir.” açıklamasında bulundu.

İzmit Öğretmenevi Karniyarak