Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Perşembe Pazarı Alanı yeni projeye hazır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Perşembe Pazarı alanına (Milli İrade Meydanı) yeni bir proje yapacak. Bu sebeple eski alanın kapalı bölümleri bir süredir söküyordu. Söküm çalışmaları yaklaşık bir ay sürede tamamlandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi'nde Ak Parti torpiliyle işe alınan isimleri tek tek açıkladı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Perşembe Pazarı alanına (Milli İrade Meydanı) yeni bir proje yapacak. Bu sebeple eski alanın kapalı bölümleri bir süredir söküyordu. Söküm çalışmaları yaklaşık bir ay sürede tamamlandı. Sökülen demir malzemelerin Kartepe’de yapılacak iki kapalı pazar alanı inşaatında kullanılacağı öğrenildi.

ÖNÜMÜZDEKİ AY İHALEYE ÇIKABİLİR

Hatırlanacağı üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 16 Ocak tarihinde geniş katılımlı bir toplantıda gerçekleştirmişti. Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yapacakları yeni kent meydanının özellikleri ve içeriği hakkında bilgi vermişti. Tanıtımdan hemen sonra da alanda alt yapı çalışmalarına başlanmıştı. Kent meydanı projesinin yapım ihalesinin önümüzdeki ay gerçekleşmesi bekleniyor.