Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Sarmaşık Parkı baliciler tarafından yakıldı!

İzmit Terzibayırı ve Çukurbağ mahallelerinin kesişim noktasında yer alan Sarmaşık Parkı tinerciler tarafından yakıldı. Oyun grupları kullanılmaz hale geldi.

İzmit Terzibayırı ve Çukurbağ

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan Sarmaşık Parkı 2018 yılında İzmit Belediyesi tarafından inşa edildi. Engelli dostu olarak inşa edilen park yaklaşık 2 dönüm arazi üzerinde kurulu. Basketbol sahası da bulunan park açıldığı günlerde hem Terzibayırı hem de Çukrubağ mahallelerine hizmet veriyordu.

izmitteki parki baliciler yakti 3 minKULLANILAMAZ HALE GELDİ

İki mahallenin sınırında inşa edilen park yıllar içerisinde kaderine terk edildi. Balicilerin mekanı haline gelen parkta büyük hasar meydana geldi. Parkın oyun grupları yakıldı. Basketbol sahası ise yıllar içerisinde hiç bakım yapılmadığı için adeta olduğu yerde çürüdü. Pandemi günlerinde çocukların sokağa çıkmasına verilen 2 saatte zaman geçirebilecekleri park adeta kullanılmaz hale geldi.

sarmasik parki boyleydi minVATANDAŞLAR GİREMİYOR

İzmit kent merkezine birkaç dakika mesafede yer alan, Çınarlı Camii’nin hemen yukarısında yer alan Sarmaşık Parkı’na bugünlerde vatandaşlar giremiyor. Yerlerde balicilerin bıraktığı uyuşturucu atıkları, yakılmış, hiç kimsenin kullanamadığı spor aletleri ve çürüyen basketbol sahası ile engelli dostu park balicilerin dostu haline geldi. Vatandaşların uğramadığı park alanında neredeyse her gün uyuşturucu partileri düzenleniyor.

İŞTE İZMİT SARMAŞIK PARKI’NIN SON HALİ