Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Tekel duvarı kaldırılacak mı?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı oturumunda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Sabri Yalım Parkı’ndaki Tekel binası duvarının yıkılmamasını istedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi

SEBO min 5Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı oturumu bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde Tahir Büyükakın başkanlığında gerçekleştiriliyor. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet İzmit Sabri Yalım Parkı’ndaki Tekel duvarını gündeme getirdi.

TEKEL DUVARI GÜÇLENDİRİLSİN

Yürüyüş Yolu Projesi ile ilgili Sizlere Sabri Yalım Parkı’nda bulunan yanan Tekel binasının taş duvarına bir çalışma yapmak istiyoruz. Burasının açık hava sineması gibi kent park olmasını isteriz. Bu duvarın yıkılması gündemde. Sizden ricamız bu konuyu yeniden değerlendirmeniz. Burası bizim de belediyemizin önü” dedi.

ASKIYA ALALIM

Başkan Büyükakın ise, “Burayla ilgili yapılan incelemede duvarın kaldırılması gerekiyor. O duvarın tehdit oluşturduğu fikri çıktı. Statiğinin sağlam olmadığını biliyoruz. Mimar arkadaşlar otursun yeniden yapılması doğruysa inceleyelim. Yıkımla ilgili süreci askıya alalım” dedi.