Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit teleferiği ne olacak?

İzmit Belediye meclisinde teleferik konusu yeniden gündeme geldi. Belediyenin süre uzatımı talebi kabul edildi.

İzmit Belediye meclisinde teleferik

İzmit Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı’nda teleferik konusu yeniden gündeme geldi. AKP’li Güzin Taştekin, “Aralık meclisinde hala aynı konuyu konuşuyoruz. Teleferik konusunu çalışmak için bizden yetki istiyorsunuz. Yetki vermezsek ‘beni çalıştırmıyor’ diyecekseniz. Ne istediğinizi soracağım. Belediye ve büyükşehirle yetki ve proje konusunda konuşacaksınız bunu zaten yapabilirsiniz. Yeniden bir süre uzatımı istiyorsanız ne için istiyorsunuz?” dedi.

FİRMAYI ÇAĞIRALIM

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de “Ön rapor çıkmıştı. Hep birlikte bir araya gelelim. Firmayı da çağıralım istiyoruz. Anlamadığımız konuları soralım. Planlamaya ve bütçe ayarlamasına geçelim istiyoruz. Henüz daha yapılabilir mi, yapılamaz mı ona bakıyoruz. Bir araya gelelim sizinle de tartışalım istiyoruz. Süre uzatımı talep ediyorum, evet. Son bir süre uzatımı olursa, bir araya gelebilirsek firmayı çağıralım ve ön raporu bize anlatsın.” ifadelerini kullandı.

KOMİSYONLARDA BİLGİ VERİLMİYOR

AKP’li Hayrettin Ünlü de “8 aydır hiçbir yetkili gelmiyor. Bilgilendirmiyor. Siz de komisyonlara gelip bilgi vermiyorsunuz. Bütçe komisyonuna kaç defa çağırdık gelmediniz. Önceki aylardaki gibi kimse gelmeyecek, bilgi vermeyecekse süre uzatımının anlamı yok.” şeklinde konuştu. Süre uzatımı talebi oy birliği ile kabul edildi.