Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in başkanı diğer ilçelerde fide dağıtıyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adaylığını işaret ettiği İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her fırsatta başka ilçelerdeki vatandaşlara ulaşıyor.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun

Sebahattin Aydınİzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden 144 bin 500 sebze fidesini İzmit çiftçisine hediye etmek üzere teslim aldı. Yüksek verimli domates, biber, patlıcan ve salatalık fideleri İzmit’in köylerine dağıtılıyor.

BAŞİSKELE’YE GİTTİLER

Fatma Kaplan Hürriyet’in katılımıyla gerçekleştirilen fide dağıtımlarında bugün İzmit dışına da çıkıldı. Bugün Başiskele Mehmet Ağa Mahalle Muhtarı İsmail Özkar’a fideler teslim edildi. Hürriyet de bu teslime katılarak vatandaşlara fide dağıtımında bulundu. CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman da bu dağıtımlarda Hürriyet’e eşlik etti.

GÖLCÜK’Ü VE KARTEPE’Yİ ES GEÇMEDİ

Belediyeden yapılan paylaşımlarda, “Sebze fidelerimizi sadece İzmitli çiftçilere değil, Kocaeli’nin diğer ilçelerindeki çiftçilerine de adil olarak dağıtıyoruz. Yerel kalkınmayı desteklemek, üreticiye destek verebilmek amacıyla Kartepe Ziraat Odası Başkan vekili Sedat Topal’a 7524 adet sebze fidesini teslim ettik.” Ve “Sebze fidanlarımızı çiftçilerimize dağıtmak üzere Gölcük’teyiz. Ekibimizle birlikte sebze fidelerimizi Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı’ya teslim ettik.” denildi.

HÜRRİYET’İN BÜYÜKŞEHİR HEDEFİ

Bilindiği gibi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fatma Kaplan Hürriyet’in Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olması gerektiğini söylemişti. Her fırsatta bu misyon yüklenen Hürriyet, diğer ilçelerde de görünür olmaya çalışıyor.

HER FIRSATI DEĞERLENDİRİYOR

Hürriyet, diğer ilçelerde zaman zaman reklam panolarında, yardımlarda karşımıza çıkıyor. Bu kez ise İzmit köylüsü için alınan hibe fidanlar Başiskeleli köylülere de dağıtıldı. Hürriyet, bir dahaki yerel seçimler için şimdiden her fırsatı değerlendiriyor.

SEÇİM YATIRIMI

Hürriyet’in bu ve benzeri çalışmaları seçim yatırımı olarak okunuyor ve öyle değerlendiriliyor. AK Parti kanadı ise bu çalışmalardan rahatsız. Yasal olarak Hürriyet’in bu yönde çalışmalar yapmasının önünde bir engel yok ancak alışılmışın dışındaki bu çalışmalar garip karşılanıyor.