Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in borcu 80 milyon TL arttı mı?

İzmit Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi’nin borcunun iki yılda 80 milyon TL arttığını söyleyerek 2020 yılı bilançosunu paylaştı.

İzmit Belediye Meclisi AKP

İzmit Belediyesi, AKP İzmit’in yakın markajında. İzmit Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, her gün yeni iddialarla İzmit Belediyesi yönetimini eleştiriyor. Tutuş, son olarak , İzmit Belediyesi’nin borcunun iki yılda 80 milyon TL arttığını söyledi. Bunun üzerine Tutuş, yalancılıkla itham edilmişti.

KENDİSİNE AKILLICA GELİYOR OLABİLİR

Dün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tutuş, şunları söyledi: “İzmit Belediyesinin mali durum sunumunu yaparken, belediyeyi iki yılda 80 milyon TL daha borçlandırdığını söylediğim için; Fatma Hanım bir video hazırlayarak beni yalancılıkla itham etmiş. Tabi karşılıklı suçlamalarla, konunun özünü ve önemini unutturma gayreti, kendisine akıllıca geliyor olabilir.

ÇUKUR SİYASETİ

Benden ‘hayır, kendisi yalan söylüyor’ dememi ve milletimizin gözünde hızla irtifa kaybettiği yerlere doğru bizleri de sürüklemek istiyor da olabilir. Ancak bizler, bu kısır ve çukur siyasete alet olmayacağız.

FARK 100 MİLYON TL

Ben Fatma hanımın geldiği günün ve bugünün borç bilgilerini, evrakları ile beraber paylaşıyorum. Burada fark 100milyon₺ görünüyor. 31.03.2019 tarihli mizan ile 31.12.2020 tarihli bilançoları okuduğumuzda, Fatma hanımın belediyeye 80 milyon₺ yeni borç yüklediği ortadadır. Kim doğrucu, kim yalancı karar milletimizin…”

2020 BİLANÇOSUNU PAYLAŞTI

izmit belediyesi 2020 bilancosu