Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in çocukları, ihtiyacı olanların yüzünü güldürdü

İzmit’in Çocukları Dostluk Grubu yılbaşı akşamında sahaya indi. İzmitli gençler önce Alikahya Çocuk Hastanesindeydi, sonra Yürüyüş Yoluna gitti, finali de Bekirdere Karakolunda yaptı

İzmit’in Çocukları Dostluk Grubu

İzmit’in Çocukları Dostluk Grubu Başkanı Samet Şengöz, Akmeşe Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Sebahattin Demiray ve grup yöneticileri, 2021’i uğurlayıp 2022’yi karşıladığımız bu yılbaşı akşamında alışılmışın dışında bir etkinliğe imza attı. Başkan Şengöz ve grup yöneticileri, ilk programını Alikahya Çocuk Hastanesinden başlattı.

ÇOCUKLARA MONT

Başkan Samet Şengöz ve grup yöneticileri, Alikahya Çocuk Hastanesine giderek koronavirüs tedbirleri kapsamında sembolik olarak birkaç hasta çocuğun odasına girerek hediye takdim etti. İzmit’in Çocukları, hastanede yılbaşı günü tedavi gören tüm ihtiyaç sahibi çocukları içinde mont da bulunan hediye kıyafet paketi verdi. Bu programda yardımsever gençlere hastanenin doktorlarından Gökhan Nalbant da eşlik etti.

HEDİYE SÜRPRİZİ

ndeki programın ardından grup üyeleri Milli İrade Meydanında toplandı. Buradan Yürüyüş Yoluna giden Başkan Şengöz ve grup yöneticileri, Yürüyüş Yolu üzerindeki tüm çocuklara oyuncaklar hediye ederek yılbaşında çocukları mutlu etti.

SON DURAK KARAKOL

İzmitli gençlerin son durağı ise Bekirdere Karakolu oldu. Yılbaşını mesaide geçiren polislerin ziyaretine giden İzmit’in Gençleri Dostluk Grubu üyeleri, memurlara tatlı ikram etti. Programla ilgili açıklama yapan Başkan Samet Şengöz, “Biz yılbaşı akşamında çocukları mutlu etmek istedik.

MUTLU ETMEK İSTEDİK

Önce Alikahya Çocuk Hastanesindeki tedavi gören kardeşlerimize kıyafet yardımı yaptık. Yürüyüş Yolundaki çocuklarımıza oyuncak dağıttık. Bu akşamda çocukların yüzlerindeki gülümseme olmak istedik. Son olarak ise yılbaşında da toplumun huzuru için mesai başında olan polislerimizi ziyaret ederek tatlı ikram ettik. Önümüzdeki günlerde özellikle ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik programlarımız devam edecek” açıklamasında bulundu.