Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in hedefinde İSU var!

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, Adnan Menderes Bulvarı’nda yeniden yapılan kanalizayon hattının tıkanması sebebiyle vatandaşların büyük mağduriyet yaşadığını ve muhatap bulamadıklarını ifade ederek, “Yok mu koskoca belediyede yetkili. Bu kadar mı halktan koptunuz? “ dedi.

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural İSU tarafından Adnan Menderes Bulvarında yeniden yapılan kanalizasyon hattının tıkanması nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşadıklarını ve sorunlarını iletecek muhatap bulamadıklarını dile getirdi. Özmural, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “İSU’nun halka yaşattığı dertler bitmiyor. Bugün İzmit Adnan Menderes bulvarında yapılan tramvay hattı nedeniyle yeniden yapılan kanalizasyon hattı tıkanması nedeniyle evlerin bodrumlarını ve bahçelerini pis su bastı ve birçok vatandaş mağdur oldu.

KOSKOCA BELEDİYEDE YETKİLİ YOK MU?

Daha önce Kocaeli Büyükşehir meclisinde İSU yapmış olduğu işlerde ciddi kontrolsüzlük olduğu defalarca dile getirildi. Ama maalesef değişen bir şey olmadığını bugün bir kez daha gördük. Vatandaşla konuşuyorsun telefonla muhatap bulamadıklarından şikayetçi. Kendim185 arıyorum problemi anlatıyorum müteahhidin vidanjör operatörleri bana dönüyor. Yok mu koskoca belediyede yetkili. Bu kadar mı halktan koptunuz? Nasıl bir sistemdir bu?

TEL TEL DÖKÜLÜYOR

Üstelik bu caddenin Eylül 2022 de tüm aydınlatmaları değişimi için çuvalla para harcadınız. Bir sene dolmadan hepsini söktünüz. Bilmiyor muydunuz buradan tramvay hattı geçireceğinizi? Yorumlara bakarsanız vatandaşın bile öngörüsü sizden yüksek. Kısacası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her birimi ile tel tel dökülüyor .Ama kimin umurunda…”