Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in muhtar Kabak öfkesi bitmiyor!

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, İzmit Belediyesi emekçisiyle dalga geçercesine yakışıksız paylaşımda bulunan Kocatepe Mahalle Muhtarı Mustafa Kabak’a dair açıklamalarda bulundu.

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, sosyal medya hesabından İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile yakışıksız paylaşım yapan Kocatepe Mahalle Muhtarı Mustafa Kabak’a tepki gösterdi. Özmural paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Bu sıcak altında sahada ot biçen emekçi ile otlayan koyunları eşdeğer tutarak dalga geçen bunu da sosyal medyada paylaşan tepkiler gelince de ironi yaptım diyerek özür bile dilemeyen muhtarın kime hizmet ettiğini biz zaten biliyorduk.

MUHTARLIKTAN ÇOK SİYASETİ TERCİH ETTİ

İzmit Belediyesinde çalıştığı dönemde de muhtarlıktan daha çok siyaseti tercih eden bu kişi ile yollarımızı ayırmış olmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimiz bugün daha iyi anlaşılmış oldu. İzmit Belediyesinde çalışırken işten daha çok siyaset yapmayı tercih ettikleri için işten çıkarılan kim varsa bugün Kocaeli Büyükşehir’de. Kimin yazdığına değil. Kimin yazdırdığına bakacaksın. Dümen çevriliyor denince kızmayın  yine…”