Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in Teoman organizasyonu 795 bin lira! Peki buna Teoman dahil mi?

İzmit Belediyesi Teoman konseri organizasyonu için 795 bin lira ödedi. Alana kurulan dev sahne ve görsel şovları içeren organizasyon ihalesinde ünlü sanatçı Teoman’ın ücreti dahil miydi bilinmiyor

İzmit Belediyesi Teoman konseri
ugur

İzmit Belediyesi geçtiğimiz günlerde tartışmalı bir organizasyona imza attı. Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) emekli tazminatlarını ödemek için para bulamayan, arsa satmak isteyen, son anda bankadan kredisi onaylanan belediye 30 Ağustos Zafer bayramı kutlamaları için büyük bir organizasyon gerçekleştirdi ve bu organizasyonda ünlü rock müzik sanatçısı Teoman’ı sahneye çıkardı.

ORGANİZASYON İÇİN 795 BİN LİRA

EYT’lilerin tazminat ödemelerinde maddi sıkıntılar yaşayan, maddi olarak çok güçlü bir yapıda olmayan İzmit Belediyesi’nin bu konser organizasyonuyla ilgili bilgiler geçtiğimiz gün ortaya çıktı .Belediyenin 11 Ağustos’ta söz konusu organizasyon için ihaleye çıktığı öğrenildi. Açık ihale yerine pazarlık usulü olarak yapılan ihaleye 2 firma teklif verdi. Söz konusu ihaleyi 795 bin liralık teklifle Sina Prodüksiyon Danışmanlık isimli firma kazandı.

Teoman Izmit Belediyesi konseri

TEOMAN NE KADAR ALDI?

Alana kurulan dev sahne ve görsel şovları içeren organizasyon ihalesinde ünlü sanatçı Teoman’ın ücreti dahil miydi bilinmiyor. Teoman’ın bilinen son sahne ücreti geçtiğimiz yıl haziran ayına ait. İstanbul Maltepe’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin konuğu olarak sahne alan Teoman bu konserden 300 bin lira kaşe ücreti almıştı. aradan geçen 1.5 yılda artan enflasyonla birlikte her şeyin bedeli 2-3 kat artarken Teoman’ın ücreti ne kadar arttı merak ediliyor.