Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in yükseklerinde hummalı çalışma

İzmit’in dört bir yanında karla kaplanan sokaklarda küreme ve tuzlama çalışması yapan İzmit Belediyesi Karla Mücadele Timleri, kentin yüksek kesimlerini ve köylerini ihmal etmiyor, üst düzey idareciler de sürekli çalışmaları yerinde inceliyor

İzmit’in dört bir yanında
Kar yağışının başından itibaren karla mücadele çalışmalarını koordineli bir şekilde gece gündüz sürdüren İzmit Belediyesi ekipleri, köy yollarını ve ara sokakları sürekli açık tutuyor. Turgut Mahallesi, Orhan Mahallesi, Gültepe Mahallesi ve Kozluk Mahallesi gibi kentin yüksek yerleşim bölgelerinde sokak sokak kar küreme ve buzlama çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi ekipleri, kırsal kesimlerde de hayatın olumsuz etkilenmemesi adına yol açma çalışmalarına hiç ara vermiyor.

KIRSAL YOLLAR SÜREKLİ AÇIK

İzmit Belediyesi ekipleri kırsal kesimlerin kent merkezine ulaşımlarını rahat bir şekilde sağlamalarını adına yolları 7/24 açık tutuyor. Akmeşe bölgesinde ve Çubuklu Osmaniye Köyü’nde yoğun bir şekilde emek harcayan ekipler, gece gündüz demeden kırsal kesimlerin yollarını açık tutmak alarmda bekliyor. Devriye atarak yolları kontrol eden ekipler vatandaştan gelen ihbarları da hemen değerlendirerek kapalı sokak bırakmıyor.

ÜST YÖNETİM DE SAHADA

Belediye başkan yardımcıları, koordinatörler ve icracı birimlerin müdürleri de ekiplerinin özverili çalışmalarını yerinde takip ediyor ve destek veriyor. Başkan yardımcıları; Cem Güler, Dilek Yalçın, Emirşah Torun, Nurettin Bulut, Ünal Özmural, Seyhan Özcan ve Sibel Solakoğlu ile Temizlik İşleri Müdürü Cemal Derya, Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen ve Zabıta Müdürü Ümit Fındık karla mücadele çalışmalarını an be an takip ediyor.

“KAPALI YOL BIRAKMIYORUZ”

Başkan yardımcıları, koordinatörler ve birim müdürleri hem işçileri motive ediyor, hem de vatandaşlarla iletişim kurarak İzmit Belediyesinin hummalı çalışmalarıyla ilgili teşekkürlerini kabul ediyor. Yoğun kar yağışına rağmen sorumluluk alanlarında kapalı yol bırakmamak için 24 saat boyunca çalıştıklarını belirten başkan yardımcılarından Emirşah Torun, “İşçilerimizin de emeğine sağlık. Her biri İzmit halkına yakışır bir şekilde hizmet ediyor. Halkımızdan da herhangi bir sorun yaşadıklarında bize ulaşmalarını ve mecbur olmadıkça dışarı çıkmamalarını istiyoruz” dedi.