Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitli Marmara Kadınlar Birliği Derince’den destek istedi

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ve kooperatif üyeleri Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti. Hatırlanacağı üzere Özcan’ın birliği CHP’li İzmit Belediyesi ile ters düşmüştü.

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ve birliğe bağlı kooperatif başkanları Derince Belediyesi Başkanı Zeki Aygün’ü makamında ziyaret etti. Kadınlar Aygün’le birlikte çalışma noktasında istişarede bulundu. Aygün, gıda, giyim, ev tekstili, turizm, reklam ve sosyal medya, organizasyon ile tıbbi ve aromatik bitkiler alanında faaliyet gösterecek birlik üyesi kooperatifler hakkında tek tek bilgi alarak, başkanlarıyla tanıştı. Aygün, çıktıkları yolda kadın girişimcilere başarılar dileyerek, kadınların üretime katılmalarının çok önemli olduğunu ifade etti.

MERKEZİ İZMİT’TE

Derince Belediyesi olarak kendilerinin de bütün kadın girişimcilere destek vereceklerini belirten Başkan Aygün, birlik oluşumunun çok değerli olduğunu sözlerine ekledi. Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ise Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği ile birliğe bağlı kooperatiflerin merkezlerinin İzmit Tarih Koridoru bölgesinde olduğunu belirtip, kadın emeğinin değer kazanması ve özellikle üretilen ürün ve hizmetlerin pazar bulmasının yanında şehrin tanıtımına katkı sağlayacaklarını ifade etti.

İZMİT SÖZLEŞMEYİ FESHETMİŞTİ

İzmit Tarih Koridoru Derneği Başkanı da olan Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan bu yılın başında İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın ile yaşadığı tartışma sonrasında gündem olmuştu. İzmit Belediyesi Tarih Koridoru’ndaki konakların kira sözleşmelerini tek taraflı olarak feshetmişti.