Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitliler, çifte bayramı coşkuyla kutlayacak

Milli ve dini bayramların

Milli ve dini bayramların coşkusunu halk ile iç içe yaşayan İzmit Belediyesi, İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’inci yılını çifte bayram coşkusuyla Kurban Bayramı’nın 1. gününde kutlayacak. Çarşamba günü Belediye Meydanı’nda özel etkinliklerle yapılacak kutlamalar Yüksek Sadakat konseriyle doruklara çıkacak. 

GÜN BOYU EĞLENCE

Belediye Meydanı’nda çocuk etkinlikleri, animasyonlar ve İzmit Belediye bandosunun dinletisinin yanı sıra güne renk katacak birçok etkinlik düzenlenecek. Saat 13.30’da geleneksel etli pilav ikramı yapılacak. Pandomim, illüzyon gösterisi, jonglör, yüz boyama, sosis balon dağıtımının yanında pişmaniye, pamuk şekeri ve patlamış mısır ikramları da olacak. 

HALK BAYRAMLAŞMASI VE YÜKSEK SADAKAT KONSERİ

16.30’daki bando gösterisinin ardından saat 20.00’de İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, halk ile bayramlaşacak. İzmit’in Kurtuluş Tarihi Video Gösterimi’nin ardından ise saatler 21.00’i gösterdiğinde sahneye Yüksek Sadakat grubu çıkacak. İzmitliler hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek hem İzmit’in Kurtuluşunu hem de Kurban Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlayacak.