Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te 2. dalga korkusu talebi artırdı!

İzmit’te Hikmet Kolonyaları’nın işletmecisi Nejat Olguntürk vatandaşın corona virüsü 2. dalga korkusu nedeniyle kolonyaya yöneldiğini söyledi.

İzmit'te Hikmet Kolonyaları’nın işletmecisi

Corona virüsünde günlük vaka sayıları sürekli artıyor. 1.500’lü rakamlara yükselen yeni vaka sayıları sonrasında vatandaş 2. dalha mı geliyor korkusu yaşamaya başladı. Corona virüsü 2. dalga korkusu nedeniyle kolonya satışları arttı. Corona virüsü pandemisinin ilk günlerinde İzmit’te Hikmet Kolonyaları önünde kuyruk olan vatandaşlar yeniden kolonyaya yöneldi.

ALKOL ORANINDA ARTSAYDI…

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Hikmet Kolonyaları’nın işletmecisi Nejat Olguntürk şöyle; “Kolonyanın litresi şubat ayında 24 liraydı. Pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte 28 lira oldu. Daha sonra alkol fiyatı arttı. Kolonyanın litre fiyatı da 38 liraya çıktı. Biz alkolün arttığı kadar fiyatlarımızı artırsaydık kolonyanın litresi 55 lira olurdu.

TALEP ARTIYOR

Şu anda 38 liradan satılıyor kolonyanın litresi. Limon kolonyasına talep son 2 haftadır artıyor. Vatandaşlarda 2. dalga virüs yayılımıyla ilgili tedirginlik var. Bu sebeple kolonya yeniden gündemlerine girdi. Haziran ayında normalleşme süreciyle birlikte talepte düşüş olmuştu. Ancak yine de normal zamanlardan bir hayli fazla talep alıyorduk”