Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te iki bar esnafına kötü haber!

İzmit Belediye Meclisi’nde tramvay çalışmalarında iş yerleri yıkılan Serkan Güyük ve Evren Başyurt’a ruhsat verilmesi kararı alınmıştı. İzmit Kaymakamlığı’ndan iki esnafa kötü haber geldi.

İzmit Belediye Meclisi’nde tramvay

Sebahattin Aydınİzmit Belediye Meclisi, bu ay hareketli geçmişti. AKP grubu ikiye bölünmüş, tramvay çalışmalarında iş yerleri yıkılan Serkan Güyük ve Evren Başyurt’a ruhsat verilmesi kararı alınmıştı. İzmit Belediye Meclisi aldığı kararı İzmit Kaymakamlığı’na gönderildi. Kaymakamlık onayı bekleyen iki esnafa kötü haber geldi.

BELEDİYEYE CEVAP GÖNDERİLDİ

İzmit Kaymakamlığı, dün esnafların dört gözle beklediği haber geldi. Ancak İzmit Kaymakamlığı, beklenmedik bir şekilde iki esnafın ruhsat başvurusunu onaylamadı. Kaymakamlık’tan belediyeye dün gönderilen cevapta olumsuz sonuç bildirisi yapıldı.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANDI!

Ruhsatlarını alıp, iş yerlerini açmaya çalışan iki esnaf bu kötü haberle hayal kırıklığı yaşadı. Meclisten geçen daha önce emniyetin olur verdiği mekanlara İzmit Kaymakamlığı’nın izin vermemesi herkesi şaşırttı.

AKP”DE DENGELERİ DEĞİŞTİRMİŞTİ

Başyurt ve Güyük’un ruhsat alması için yapılan oylamada AKP Grup Başkanvekili Mustafa Soydabaş çekimser kalmıştı. Ruhsatın geçmesinin ardından AKP’de büyük kaos yaşandı. Soydabaş başkanvekilliğinden ayrıldı yerine Muharrem tutuş geldi. Önergeyi veren Engin Uçar ise meclis üyeliğinden istifa etti.