Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te işadamına meydan dayağı!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde büyük bir simit üreticisinin sahibi D.Ö. yabancı uyruklu bir kadınla otelden çıkarken ortağı S.A. ve arkadaşları tarafından darp edildi.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde büyük

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde faaliyet gösteren büyük bir simit üreticisini 2019 yılının sonunda 2 ortak satın aldı. Ortaklardan S.A. bir süre sonra ortağı D.Ö. tarafından dolandırıldığını iddia etti. Kocaeli’de hemen herkesin bildiği olay nedeniyle iki ortağın arası açıldı. D.Ö.’den alacağı olan S.A. alacaklarını istedi ancak olumlu yanıt alamadı. Bunun üzerine ikili arasında husumet başladı.

YABANCI UYRUKLU KADINLA OTELDEN ÇIKARKEN…

S.A. önceki akşam D.Ö.’nün İzmit’te bir otelde yabancı uyruklu bir kadınla birlikte olduğunu öğrendi. Arkadaşlarıyla birlikte otelin önüne giden S.A. husumetli olduğu ortağı D.Ö.’nün otelden ayrılmasını bekledi. İzmit’teki otelden önce D.Ö.’nün yabancı uyruklu kadın arkadaşı ayrıldı. Daha sonra D.Ö. hızlı adamlarla arabasına yöneldi.

SOPALARLA DAYAK YEDİ

S.A. ve arkadaşları bu sırada D.Ö.’nün önünü kesti ve konuşmak istedi. Taraflar arasında tartışma başladı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada D.Ö. yabancı uyruklu kadın arkadaşının yanında adeta meydan dayağı yedi. Sopalarla darp edilen D.Ö. hastaneye kaldırılırken emniyet konuyla ilgili soruşturma başlattı.