Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te kanalizasyon taştı evi su bastı!

Kocaeli’de etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkilerken bazı ev ve iş yerleri sel sularına teslim oldu. İzmit’te kanalizasyon borularının taşması sonucu ise bir ev kullanılamaz hale geldi.

Kocaeli'de etkili olan sağanak

Kocaeli’de etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. 2 gündür aralıklarla devam eden sağanak yağmur nedeniyle bazı ev ve iş yerleri ile alt geçitler sel sularına teslim oldu. İzmit Tüysüzler Mahallesi Doğukan Sokak adresinde ikamet eden Ali Kaya’nın evi de sel sularından nasibini aldı.

KULLANILMAZ HALE GELDİ

Alt yapı sorunu olduğu öne sürülen bölgede etkili olan sağanak yağmur nedeniyle kanalizasyon taşarak sel suları Ali Kaya’nın birinci kattaki dairesine doldu. Sel suları nedeniyle bütün eşyaları ve evi kullanılamaz hale gelen Ali Kaya, geçen sene de aynı sorunla karşılaştıklarını, şikayet etmelerine rağmen yetkililerin sorunu çözemediklerini söyledi.

Izmitte kanalizasyon tasti evi su basti Izmitte kanalizasyon tasti evi su basti 2 Izmitte kanalizasyon tasti evi su basti 3 Izmitte kanalizasyon tasti evi su basti 4