Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te Kocaeli Büyükşehir’in yaptığı merdiven alarm veriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit’te tren garı ile mahalle arasında yaptığı merdivenin saçı çürüdü ve yağmur suları birikmeye başladı. Merdiveni kullanan vatandaşlar, büyükşehir belediyesine seslenerek sorunun çözülmesini talep etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit’te tren garı ile mahalle arasında yaptığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tren garı ile İzmit Kozluk Mahallesi arasında çelik merdiven inşa etti. Zaman içerisinde çelik merdivenin saçı çürüdü ve yağmurun ardından su birikintisinin oluşmaya başladığı görüldü. Oluşan su birikintisine karşı tedbir alınmasını isteyen vatandaşlar, yetkililere seslendi.

“SUNDURMA YAPILSA OLMAZDI”

Gazetemizin mail adresine gönderilen iletide şu ifadeler yer aldı: “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Kozluk mahallesi ile tren garı arasına yapılan çelik merdiven saçı çürüdü ve üzerinde yağmursuyu birikiyor. Bu saç üzerinde yağmursuyu birikmemesi için birkaç delik açılsa veya sundurma yapılsa idi bu sorun olmaz idi. Bu sorunun çözülmesini istiyoruz.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TOKİ, Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 64 ilde 20 bine
Sıradaki Haber TOKİ Kocaeli konut satışı için düğmeye bastı: Toplam 423 daire için şartlar belirlendi!