Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te motosiklet kazasında iki kişi öldü!

İzmit Gazanfer Bilge Bulvarında kontrolden çıkan motosikletin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirdi.

İzmit Gazanfer Bilge Bulvarında

Alınan bilgiye göre gece 03.00 sularında İzmit Gazanfer Bilge Bulvarından yokuş aşağıya inmekte olan Tuna Şahbazoğlu idaresindeki motosiklet, Akçakoca konutları mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyerlere çarptı. Kazada motosiklet üzerindeki sürücü Şahbazoğlu ve arkasındaki Tacettin Gökbudak yola savrularak ağır yaralandı.

Tuna Sahbazoglu
Tuna Şahbazoğlu

GÖKBUDAK VE ŞAHBAZOĞLU KURTARILAMADI

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Gökbudak ve Şahbazoğlu’nun yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Tuna Şahbazoğlu ve Tacettin Gökbudak’ın cenazeleri yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Tacettin Gokbudak
Tacettin Gökbudak

Motosiklet sürücüsü Tuna Şahbazoğlu’nun alkollü olduğu öne sürüldü. İzmit Atatürk Bulvarında bulunan Onaran Motor’un sahiplerinden olan profesyonel motosikletçi Tuna Şahbazoğlu ile Alikahya’nın tanınan isimlerinden olan Tacettin Gökbudak’ın acı haberi akrabalarını ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Gökbudak ve Şahbazoğlu’nun cenazelerinin ne zaman toprağa verileceği ise henüz netlik kazanmadı.